Hvordan gjør du det?

1) Last ned SOL Solkonto app fra enten Google Play (for de som har Android telefon) eller APP store (for de som har iPhone telefon). Dette er gratis. Du finner appen ved å bruke QR-koden du ser ved siden av 
2) Opprett din Solkonto. Her lager man en profil med ens personlige opplysninger, og man lager ett passord.
3) Fyll på din solkonto. Man kan fylle på sin konto med beløp fra kr. 60,- og oppover. Alle innskudd er sperret og sikret iht.norsk finanslovgivning og kan kun disponeres av brukeren av appen.
4) Å opprette solkonto samt å fylle på sin solkonto, kan gjøres direkte i appen på mobil telefonen, eller ved å gå til denne nett adressen; https://soluser.repayal.com/


VIA DENNE APPEN BÅDE BETALER DU OG STARTER SOLARIUMET. DU KAN OGSÅ I APPEN SE HVOR LANG TID DET ER IGJEN FØR SOLEN BLIR LEDIG HVIS DEN ALLEREDE ER I BRUK.
Bruk av SOL App.

Når du har lastet ned SOL app, og fylt på ett beløp på din konto, er du klar til å starte solingen. Gå til «Dine SOL» og søk frem den aktuelle solplassen du ønsker å sole deg på. Hos oss heter solen "Trollheimen Treningssenter". 

OBS! Har du mottatt «gratis-penger», som for eksempel signeringsbonus, lade bonus, eller fødselsdags bonus, kan disse IKKE flyttes mellom ulike solsenter/solsenger. De kan kun benyttes der (den solsengen) de er tildelt på.

Der er ingen «holdbarhet» på penger man setter inn på sin solkonto, mens «bonus-penger» man får, vil i de fleste tilfeller ha en «holdbarhetsdato». Man vil bli varslet om forfall på slike bonus penger i god tid før de går til opphør.