BETALING OG KOMPENSASJON FOR TAPT ABONNEMENTSTID

Det kjøres i juni for avtalegirokunder 50% trekk av medlemsavgift for perioden 15.juni - 30.juni.

Vi ønsker at alle skal få hva de har betalt for i den stengte perioden. Dette gjelder alle medlemmer, uansett hvilket abonnement de har.

 • Forskuddsbetalte abonnement inngått før 12.mars vil bli tillagt tid. Sluttdato forskyves 3 måneder og 3 dager.
 • Avtalegiromedlemskap hvor trekk/betaling er blitt gjort i den stengte perioden vil bli tillagt trekkfri periode. De som har betalt for mars blir kompensert med 20 dager trekkfri. De som har betalt for april blir kompensert med 30 dager. Har du betalt for begge måneder så får du 50 dager trekkfritt. Vi ber om forståelse for at vi fordeler periodene over tid. Vi vil ha disse 4. alternativene for hvordan dette kan foregå.
 1. Hvis man ikke foretar seg noe, så vil man bli kompensert etter en plan om at alle skal få trekkfri periode innen 36mnd.
 2. De som avslutter sine abonnement vil få sine trekkfrie dager på slutten av avtaletiden hvis de ikke allerede er kompensert.
 3. Ønsker man å kompenseres med trekkfri periode snarest mulig så må vi varsles om dette.
 4. Hvis man ikke ønsker å bli kompensert, som en støtte til senteret, så er det fint om du sender oss en melding om dette. Bruk gjerne skjemaet nedenfor.

ÅPNINGSTIDER

Vi har fra 1.8.2020 normale åpningstider på begge våre senter. Se egen side.

Ved TT-Halsa har vi ikke betjent inntil videre.

Ta gjerne kontakt pr. epost hvis dere har spørsmål eller ønsker abonnement, men ikke har anledning til å komme innom i betjent åpningtid


HENSYN SOM MEDLEMMER MÅ TA PÅ TRENING

 • Du må være symptomfri for å kunne komme på trening
 • Hold avstand
 • Vask hendene godt med såpe og vann før trening (også underveis og etter) Hånddesinfeksjon kan også brukes underveis. Dette finnes ulike steder inne på senteret
 • ALLE skal bruke sprayflaske med og tørke av alle kontaktflater på utstyr etter bruk. Spray på papir og tørk godt av. SPRAY IKKE DIREKTE PÅ UTSTYRET.
 • ALLE må bruke håndkle på trening. Dette skal du legge på benker og apparater før du setter deg. Håndkleet bør være minst 120cm

ALLE MÅ RYDDE PÅ PLASS VEKTSKIVER, GREP, STENGER, MATTER OG ANNET ETTER BRUK. KALK/MAGNESIUM ER IKKE TILLATT BRUKT FOR EN PERIODE. DETTE GJELDER OGSÅ TAPING AV STENGER OG RACKS.

LES OGSÅ VÅRE SMITTEVERNREGLER OG RETNINGSLINJER HER: