Nyheter

Kjære medlem ved Trollheimen Treningssenter

Det har gått over et døgn siden vi fikk beskjed fra Helsedirektoratet om at vi, og alle andre treningssenter i landet, måtte stenge vår virksomhet. For oss er dette dramatisk, men for folkehelsen et helt nødvendig tiltak i kampen mot smitte av Coronaviruset, og vi forstår at dette tiltaket er riktig og viktig.

Vi er her for å gi dere et best mulig treningstilbud. Vi har jobbet i årevis med å utvikle oss etter deres ønsker og behov. Dere motiverer oss med deres treningsiver ❤. At vi nå ikke kan holde dørene åpne for våre kunder tar vi svært tungt.

Trollheimen Treningssenter opererer i en krevende bransje, med en presset økonomi. En slik situasjon gjør oss derfor svært sårbare. Vi håper at dere støtter oss i en vanskelig situasjon og at dere vil fortsette som medlemmer i den tøffe perioden vi har foran oss. Vi er avhengige av dette for at dere skal ha et «TT» å komme tilbake til. Med deres støtte lover vi at dere skal ha et best mulig tilbud når vi igjen får åpne dørene for dere.

Tusen takk for forståelsen.

Ta godt vare på hverandre i tiden fremover.

Hilsen Ståle

Nyheter, kampanjer og ulike tilbud vil du lese om først og fremst på vår Facebookside, men også på instagram og på Snapchat.

Følg oss på Facebook. Vi vil her holde dere oppdatert med det meste av nyheter hos oss.

Instagram
Instagram

Følg oss på instagram   @trollheimentreningssenter 

Snapchat
Snapchat

Bilder, filmklipp og annet blir også publisert på Snapchat. Søk opp trolltrening og legg oss til.