Åpent for medlemmer alle dager kl 0500 - 2300

Om oss

Om oss

FASILITETER

Trollheimen Treningssenter avd. Surnadal har tilhold i romslige flotte lokaler i Røtet, "Holten & Aasgård"-bygget. Vi tilbyr styrke- og kondisjonsavdelinger i store, trivelige lokaler. Her vil du finne treningsapparater av særdeles god kvalitet. Vårt gode utvalg av både styrketrenings- og kondisjonsapparater vil gi både mosjonisten og den aktive den beste forutsetning til å nå sin målsetning. Vi har et sterkt fokus på at vi skal være i kontinuerlig utvikling. Både for å gi et bredere tilbud, og for å kunne holde oss oppdatert med de beste alternativer for øvelsesutvalg.

Vi har en gruppetreningssal som står til disposisjon for alle våre medlemmer i tidspunkt hvor organiserte treninger ikke arrangeres. Salen lånes også ut til grupper av medlemmer som ønsker å kjøre felles treninger. For lag og organisasjoner kan vi også tilby egne gruppeøkter etter forespørsel. Vi benytter også gruppesalen for veiledning av enkeltpersoner ved behov.

Vi er distriktets eneste treningssenter som kan tilby Squash. En racket-sport som gir en gøyal, fartsfyllt, intensiv og svært effektiv treningsøkt. Også denne har medlemmer fri tilgang til.

I vårt senter i Surnadal har vi fine garderober, samt en koselig sosial avdeling med Tv og kaffemaskin. Vi har også et solarium.

Du finner hos oss et utsalg av flotte trenings- og fritidsklær, squash-utstyr som bla. racketer og baller, samt et utvalg av helsekost, kosttilskudd og sportsdrikke.

NYHET!!

I februar 2019 utvidet vi igjen og åpnet en ny stor sal for funksjonell trening / sirkeltrening eller Crossfit-lignende trening. Denne kan bookes for grupper på 10 personer eller flere. Hvis denne ikke benyttes til organisert timer, så vil den være tilgjengelig for fri bruk for alle våre medlemmer. Denne inneholder mye av det man finner i gymsaler, samt kettlebells, battleropes, stakemaskin, romaskiner, airbikes osv.

AVDELING PÅ HALSA

I desember 2015 åpnet Trollheimen Treningssenter en avdeling i Halsa kommune, nærmere bestemt på Betna. Også ved denne avdelingen har vi valgt å satse på bredde og variasjon. Alle vil også her få dekt sine behov for trening av utholdenhet og styrke, samt for rehabilitering.

KOMPETANSE

Vårt motto "vi hjelper deg å nå dine mål", er den viktigste føringen for driften av våre treningssenter. Vi har over 30års erfaring innen trening og kosthold, og strekker oss lenger enn de fleste for å benytte vår gode kompetanse til å veilede våre medlemmer. Vi har i tillegg til å benytte egen kompetanse, gjennom mange år opparbeidet oss et nettverk som vi benytter for å gi våre medlemmer den beste oppfølgingen. Dette gjør oss til det ledende treningssenteret i distriktet for håndtering av idretts-, livsstils- og yrkesrelaterte skader og plager.